De Gouden Draak

Deze week is theatercollectief De Queeste in residentie in Dommelhof. Het gezelschap komt de productie ‘De Gouden Draak’ afwerken. In een reeks bitter-komische momentopnames toont het stuk een gruwelijke keerzijde van de globalisering. Vijf acteurs zetten een twintigtal figuren neer. Ze denken dat ze niets met elkaar te maken hebben, maar hun levens blijken onlosmakelijk verbonden.
‘De Gouden Draak’ is een stuk van de Duitse toneelauteur Roland Schimmelpfennig en werd in 2010 uitgeroepen tot beste nieuwe Duitse toneeltekst. De première van de nieuwe productie van De Queeste vindt plaats op 5 april in CC Hasselt. Daarna volgt een tournee door Vlaanderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: