Nieuw in het KLANKENBOS

De volgende weken en maanden worden 3 nieuwe installaties in het klankenbos geplaatst. Het gaat om een zitbank die trillingen en klank genereert, een kunstinstallatie in het rietvijvertje, en een muzikaal berkenbos langs het pad tussen de sporthal en de Scoutsrally. De nieuwe kunstwerken zullen half juli klaar zijn en worden opgengesteld voor het publiek.
Het klankenbos is een initiatief van Musica, een structurele partner van Dommelhof. In het park achter het theatergebouw van Dommelhof zijn momenteel een tiental hedendaagse kunstwerken geplaatst die klank voortbrengen. Het Klankenbos is dus een bijzondere (klank)kunstervaring in openlucht, waarbij je wordt meegenomen langs een wandelparcours in het Provinciaal Domein Dommelhof in Neerpelt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: