Te Gast: K.F.Dommelgalm

Op zaterdag 31 maart vanaf 20u15 vindt het jaarlijks lenteconcert plaats van de Koninklijke Fanfare Dommelgalm. Deze fanfare bestaat intussen al 152 jaar! Op het programma staat een sfeervolle muzikale reis door K.F. Dommelgalm o.l.v. Marc Vanhengel, samen met het Symfonisch Kamerorkest o.l.v. Ruben Appermont. Op het podium ondermeer: Hanne Cremers en Patricia Vandijck (sopraan), Valeer Timmers (tenor) en Frank Schuermans (Bariton). Tickets kosten 10,- euro aan de kassa en 8,- euro in VVK (via 0486/405480).
(foto van K.F. Dommelgalm uit 1908)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: