THEATER op de MARKT

Van 9 tot 12 augustus vindt de 15-de editie van Theater op de Markt plaats in Hasselt. Gedurende vier dagen zullen opnieuw tientallen internationale en Belgische producties in de Hasseltse binnenstad te bekijken zijn. Het zomerfestival biedt een hoogstaande verzameling van locatietheater, circustheater, straatvoorstellingen, mobiele installaties en avondspektakels. De selectie van de voorstellingen gebeurt op basis van een intensieve prospectie waarbij actuele ontwikkelingen in het veld cruciale criteria vormen. Verschillende voorstellingen zijn gecreëerd in samenwerking met de productiecel van Dommelhof. Theater op de Markt is de laatste jaren immers zowel een publieks- als een creatiefestival geworden.

Momenteel wordt het programma van het festival afgewerkt. Hou deze blog in de gaten voor meer nieuws. En noteer alvast de data in je agenda!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: