Zebracinema: TOT ALTIJD

Op dinsdag 3 april wordt de film Tot Altijd van Nic Balthazar getoond. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Mario Verstraete. Als MS-patiënt vocht hij jarenlang voor de euthanasiewetgeving in ons land. En in 2002 was Mario de eerste die hiervan gebruikt maakte. De film vertelt het verhaal van de mensen die ook in de moeilijkste momenten, het dichtst bij hem stonden. Tot Altijd is een emotionele rollercoaster die geen moment verveelt. Koen De Graeve vertolkt een glansrol, waarvoor hij maar liefst 20 kg vermagerde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: