De Gevleugelde Stad

Voor de samenstelling van het programma van Theater op de Markt wordt er het hele jaar door intensief geprospecteerd. Het Dommelhof-team wil uiteraard eerst zoveel mogelijk voorstellingen zien om van daaruit een zo sterk mogelijk programma op te stellen. Daarom wordt er veel tijd besteed aan het bijwonen van premières, festivals, try-outs en toonmomenten voor programmatoren. In het weekend van 6 tot 8 april vindt er zo’n meerdaags festival voor programmatoren plaats in Ieper. Een 70-tal artiesten uit 14 verschillende landen komen hun act voorstellen tijdens het evenement De gevleugelde Stad. Dat is een internationaal promotiefestival voor straattheater gekoppeld aan een vakbeurs. Enkele van de voorstellingen die daar getoond worden, zal u misschien binnenkort zien verschijnen op het programma van Theater op de Markt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: