Concert SUN TO SHEEVA

Sun To Sheeva zal de laatste keer op het podium staan op zaterdag 14 april in Dommelhof. Het bonte gezelschap staat al sinds de vroege jaren 2000 met steeds wisselende bezettingen maar met veel goesting en succes feestjes te bouwen op verschillende podia te lande. Hun EP ‘And a buick came crashing in’ werd zeer goed onthaald door de muziekbladen, hun song ‘Egotripper’ werd regelmatig gedraaid op verschillende nationale radiozenders, en toch hebben de heren besloten om er mee op te houden. Kom er u zelf van overtuigen dat stoppen geen goed idee is. Het voorprogramma wordt gebracht door Smiling Industries, een groep die uit Humo’s Rock Rally werd geplukt omwille van hun eigenzinnige en strakke set.
De organisatie is in handen van Decibelz, een nieuwe cultuurpartner van de gemeente Neerpelt en Dommelhof. U bent welkom vanaf 20u15. Tickets kosten 9 euro.
(foto by Rob Walbers)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: