Caroline Locke in Klankenbos

De Britse kunstenares Caroline Locke start deze week met de voorbereidingen van een nieuw kunstwerk in het klankenbos op het domein van Dommelhof. In een kleine rietvijver worden ondiepe stalen vaten net onder het wateroppervlak geïnstalleerd. De ondergedompelde vaten worden via motoren aan het trillen gebracht. Dat resulteert in rimpelingen in het water die perfect visualiseren wat geluid is en hoe het beweegt. Het nieuwe kunstwerk zal officieel worden ingehuldigd in juli door Musica, impulscentrum voor muziek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: