Muziek in Beeld

Van 23 april tot 6 mei vindt in Dommelhof de tentoonstelling ‘Muziek in Beeld’ plaats. De expositie is gelinkt aan de 60-ste editie van het Europees Muziekfestival voor de Jeugd. Naar aanleiding van dit festival gingen 50 kunstenaars uit Overpelt en Neerpelt aan de slag rond het gezamenlijke thema muziek. Ook verschillende Overpeltse scholen sloten aan bij het project. De werken worden tentoongesteld op verschillende locaties in Overpelt en Neerpelt, ondermeer in Dommelhof.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: