Zebracinema: THE HELP

THE HELP, de zebracinemafilm van dinsdag 24 april, vertelt het verhaal van een jonge vrouw die het opneemt voor een groep zwarte dienstmeiden in het Mississippi van de jaren ’60. Emma Stone vertolkt de rol van Skeeter, een zuiders meisje dat schrijfster wil worden. Skeeter besluit het verhaal op te tekenen van een groep dienstmeiden van zuiderse rijke families. Ze zet daarmee het leven van haar naasten en de hele stad op zijn kop. THE HELP is een ontzettend mooi, meeslepend drama over de ongelijkheid in de jaren ’60. Hoewel het onderwerp zwaar is, bevat de prent de charme en humor van een feelgoedfilm.

(Let op: op dinsdag 1 mei wordt er geen film vertoond vanwege de bezetting van alle zalen door het Europees Muziekfestival voor de Jeugd)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: