Try-out ELEANOR BAUER

Op woensdag 25 april om 19u trakteert TAKT op een exclusief voorproefje van de dansvoorstelling ‘Tentative Assembly (the tent piece)’ van ELEANOR BAUER. Het stuk gaat in première in mei op het Kunstenfestivaldesarts in Brussel.

ELEANOR BAUER, bekend van A Dance for the Newest Age (the triangle piece), werkte de afgelopen tijd in Dommelhof aan het tweede deel van deze trilogie. Tentative Assembly (the tent piece) is op zijn zachtst gezegd een waardige opvolger. Met lichaam, dans en beweging laat ze performers en toeschouwers samenkomen en een gemeenschappelijke ervaringsruimte creëren. Ten tijde van globale onrust en politieke verschuiving, probeert Tentative Assembly (the tent piece), via de intelligentie en menskracht van tien onafhankelijke performers, een nieuw begrip van ‘samen brengen’ te vinden. De scenografie probeert publiek en performers te verenigen in een fragiele, doorlaatbare structuur, als deel van een veranderende omgeving. De performers en toeschouwers komen samen in een utopie, waar nieuwe relaties mogelijk zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: