Danseres Samina Carremans in residentie

Dommelhof verwelkomt deze week flamenco-danseres Samina Carremans. Zij komt werken aan haar nieuwste creatie. De Limburgse danseres kreeg de flamenco met de paplepel ingegoten. Ze is de dochter van een Spaanse moeder en afkomstig van een Sevillaanse familie. Samina danst al haar hele leven lang en volgde les bij flamenco-meesters in Andalucia. Ze beheerst de diverse dansstijlen (pure, klassieke en folklorische flamenco) maar verkiest boven alles de pure flamenco met haar roots in Sevilla en Jerez.

Samina is ook lid van la Guardia Flamenca, een humoristische troep flamboyante flamencodanseressen die met hun absurde straatacts het publiek moeiteloos inpalmen. La Guardia Flamenca was al verschillende keren te gast op Theater op de Markt en in Dommelhof.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: