De JONGENS in Dommelhof

De Nederlandse Theatercompagnie De Jongens werkt momenteel aan de nieuwe voorstelling Aap-Nood-Boem in Dommelhof. Met deze voorstelling brengen De Jongens een ode aan de vechtlust en overlevingsdrift van het leven, en de mensheid in het bijzonder. De speelvloer voor het stuk is een grote draaiende schijf. En soms wordt dat een snel draaiende schijf, waarop het letterlijk balanceren en overleven is… Aap-Nood-Boem zal te zien zijn op het festival Theater op de Markt van 9 tot 12 augustus in Hasselt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: