Uitreiking eerste Limburgse Cultuurprijs

Op maandag 21 mei wordt in Dommelhof de Limburgse Cultuurprijs uitgereikt. Voor deze eerste uitreiking van de driejaarlijkse prijs ging de provincie Limburg op zoek naar een witte cultuurraaf. De prijs is niet alleen een manier om de winnaar in de kijker te zetten. Het wordt ook een belangrijk ontmoetingsmoment voor het brede culturele veld in Limburg.De prijs zal uitgereikt worden door de gedeputeerde voor cultuur Gilbert Van Baelen. De presentatie is in handen van VRT-icoon Luc Janssen. Culturele intermezzo’s worden verzorgd door La Guardia Flamenca en het Michel Bisceglia Trio.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: