Circustheater van topniveau

CultuurNoord stelt volgend weekend P.P.P. van Cie Non Nova voor in Palethe Overpelt. De gevierde Franse jongleur Philippe Ménard speelt in de voorstelling met ijs. De ijsballen boven zijn hoofd vallen in honderden stukken rondom hem te pletter. Het smeltwater loopt over de vloer. Missen wordt onvermijdelijk. In P.P.P. is niets wat het lijkt en wordt het niets heel bijzonder.
P.P.P. (Position Parallèlle au Plancher) is een voorstelling over mislukken, en hoe mooi dat kan zijn. Het is ook het verhaal van Philippe, een vrouw gevangen in een mannenlichaam, op zoek naar een identiteit.

P.P.P. speelt op zaterdag 26 en zondag 27 mei om 20u15 in Palethe Overpelt. Tickets kosten 12/10 euro (-26/55+/abo). Tel 011/645952.

De voorstelling is een initiatief van CultuurNoord, een intergemeentelijke culturele samenwerking tussen Dommelhof (provincie Limburg), Cultuurcentrum Palethe Overpelt, Cultuurcentrum Adelberg Lommel, Gemeente Neerpelt en Stad Hamont-Achel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: