Little Trouble Kids, Kapitan Korsakov, Believo!

Cultuurpartner Decibelz trapte vorige maand af met het afscheidsconcert van Sun To Sheeva. Deze maand staan drie stevige rock-acts op de affiche. Op zaterdag 26 mei vanaf 20u15 zal Dommelhof daveren onder het muzikaal geweld van Little Trouble Kids, Kapitan Korsakov, en Believo!
Ondanks hun prille bestaan heeft ‘Little Trouble Kids’ het al aardig ver geschopt. De poulains van Triggerfinger hebben heel wat concerten achter de kiezen, zowel in binnen- als buitenland. De band ‘Kapitan Korsakov’ kan eveneens een mooi palmares voorleggen. Ze hebben ondermeer een plaatsje verzilverd op Pukkelpop en Dour. De derde naam op de affiche is ‘Believo!’. Wellicht iets minder bekend bij het grote publiek, maar kwalitatief dik in orde. Met hun gewaagde muziek passen ze zeker in het rijtje. Eén ding verzekerd: het zal rocken…
Tickets kosten 9 euro. Reserveren kan via 011/805002.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: