Just Music en Rise up

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 juni staan zangkoor Just Music en showkoor Rise up op de planken in Dommelhof. Het Neerpelts koor ‘Just Music’ bestaat al sinds 1990 en brengt een repertoire bestaande uit een mix van popmuziek, musicals, filmmuziek, gospels, jazz of latin, meezingers, lovesongs en tophits. ‘Rise up’ is onlangs ontstaan in de schoot van Just Music. De mosterd werd gehaald bij de Amerikaanse showkoren uit de middelbare scholen. Op 1 en 2 juni om 20u00 bundelen beide koren hun stemmen voor het avondvullend concert ‘Be the Light’. Beide voorstellingen zijn uitverkocht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: