Programma Theater op de Markt 2012

We gaven al enkele hints inzake het programma van de 15de editie van Theater op de Markt. Dit internationaal festival voor straat-, circus- en locatietheater vindt plaats van 9 tot en met 12 augustus in Hasselt. Enkele bekende Belgische namen op de affiche zijn: Circus Ronaldo (Amortale), Circo Ripopolo (Caffè Ripopolo), Theater Froe Froe (MacBeth), SKaGeN (Hector Mann & de Fizzy Pop Limonadefabriek) en Comp. Marius (Schpountz). De volgende dagen meer nieuws over het programma.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: