Tussen evenwicht en vallen

Cie Ea Eo tourde de wereld rond met de productie m2, een co-productie van Dommelhof waarin 4 jongleurs kampen met een steeds kleiner wordend speelvlak. In Dommelhof komen ze vanaf het einde van de week werken aan hun nieuwe creatie.
Het jongleergezelschap is opgericht door Eric Longequel, Jordaan De Cuyper, Sander De Cuyper en Bram Dobbelaere. Hun belangrijkste expressievorm is jongleren en die vorm bepaalt ook het vocabularium van hun voorstellingen: ritme, beeld, snelheid, breekbaarheid, impact, evenwicht, vallen, precisie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: