Masterclass theater

Deze week start in Dommelhof een intensieve werkweek voor professionele acteurs, dansers of makers. Gedurende 5 dagen zullen ervaren theatermakers trainingsessies geven, composities aansturen, en repetities begeleiden. De werkweek wordt opgebouwd rond de Viewpoint methode. Viewpoints zijn voor een acteur hetzelfde als vingeroefeningen voor een pianist of een klassieke barre voor een danser. Het gaat om een fysieke training die gebaseerd is op improvisatie. De methode is ontstaan vanuit de postmoderne dans en werd aangepast voor het theater door de SITI Company.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: