Cie Entre Sonore sluit residentie af

De voorbije dagen waren de mannen van Cie Entre Sonore in residentie in Dommelhof. Ze hebben intensief gewerkt aan een nieuwe voorstelling op bascule, roue cyr en met live muziek. Op donderdag en vrijdag werd de residentie afgesloten met een try-out. Het voorlopige resultaat zag er alleszins veelbelovend uit: spectaculaire sprongen op de bascule, een prachtig nummer op de roue cyr en een boel komische wendingen. Het aanwezige publiek wacht alvast ongeduldig op de volledig afgewerkte voorstelling…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: