Circusvoorstellingen op Theater op de Markt

Theater op de Markt biedt een heel divers aanbod van straat-, circus- en locatietheater. Vele voorstellingen bewegen zich op het snijvlak tussen de verschillende genres. Toch zijn er ook enkele gezelschappen die een duidelijk circus-label dragen. Bijvoorbeeld de voorstelling ‘Amortale’ van Circus Ronaldo. Of ‘Marée basse’ van het Franse gezelschap Cie Sacekripa. Dat is een voorstelling van twee acrobaten in een kleine circustent. Het zijn wat burleske personages, op het moment van de ‘marée basse’, bij eb, tussen twee bewegingen in. Hortend en stotend maar toch zeer precies brengen ze een voorstelling die heel kort op het publiek speelt.

Andere circusvoorstellingen kan u ontdekken op de website van Theater op de Markt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: