Het Zondagavondgevoel

In Dommelhof werken momenteel Edith Goddeeris en Marie-Ange Gilis samen met fABULEUS aan de nieuwe familievoorstelling ‘Zondagavondgevoel’. Het wordt een theatervoorstelling over het niet willen loslaten van het gelukzalige gevoel van vrijheid. Over de steen in je buik die een zondagavond zo zwaar maakt. Alles wat leuk is, lijkt voorbij. En er is alleen nog het ongemaakte huiswerk.

In 2005 veroverden vier ruige acteurs en regisseur Koen Monserez de harten van duizenden tieners met Spelregels, een sappig Middeleeuws verhaal over liefde in tijden van de pest. Nu komt dit droomteam eindelijk weer samen voor een Het zondagavondgevoel. Daarvoor zullen ze zich onder andere laten inspireren door A la recherche du temps perdu van Proust en de romantische wereld van Astrid Lindgren.

De première is voorzien in 2013. Er is ondermeer ondersteuning voorzien vanuit TAKT-Dommelhof en C-Mine Genk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: