Try-out nieuwe danscreatie van Ula Sickle

Choreografe Ula Sickle werkte de voorbije dagen in Dommelhof aan haar solo-project ‘Extreme Tension’. Op dinsdag 4 september om 15u presenteert ze een eerste try-out in de schouwburg. De voorstelling is gebaseerd op de gelijknamige reeks tekeningen van Louise Bourgeois. De kunstenares beschrijft daarin via elf tekeningen haar lichaam. Voor Ula Sickle zijn deze tekeningen de inspiratiebron voor een dansvoorstelling waarin een lichaam wordt geportretteerd, soms krachtig, soms fragiel. De voorstelling wordt gedanst door Marie De Corte. De première is voorzien op 26 september in het Kaaitheater in Brussel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: