TAKT#9 toont jong podiumtalent

TAKT-Dommelhof ondersteunt in Limburg talentvolle kunstenaars uit diverse disciplines (theater, dans, muziek, …). Het hele jaar door komen artiesten in Dommelhof werken om hun nieuwe productie voor te bereiden of af te monteren. De resultaten van dit proces worden getoond op de TAKT#festivals. Op TAKT#9 staan volgende artiesten op het programma: Tmg LAP met een conceptpresentatie van ‘Niet Wiet Wel Nel’ (figurentheater), Nada Gambier met een toonmoment van ‘Fiction in Action (dans), Into Ici met ‘Dagbreek’ (dans), Pieter Ampe & Guilherme Garrido met ‘Still Standing You’ (dans), Ilmer Rozendaal met ‘Er zal iemand komen’ (dans), Caroline D’Haese en Leena Keizer met ‘Even’ (dans), en Samina Carremans met ‘Club Flamingo’ (flamenco).
Donderdag 20 en vrijdag 21 september om 19.00u
Tickets €5,00 per avond, studenten en TAKT-maten gratis

Gedetailleerde info via de TAKT#9-brochure.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: