Jazzcase: JOC feat. Bert Joris

Belgische jazz-legende Bert Joris staat op donderdag 27 september op het podium in Dommelhof met het Jazz Orchestra of the Concertgebouw (JOC). Het JOC o.l.v. Henk Meutgeert is een bigband samengesteld uit een groep zeer gedreven Nederlandse jazzmusici. Sinds de oprichting van het orkest in 1996 groeide het JOC uit tot een van de beste jazzorkesten van Europa.
Het repertoire bestaat overwegend uit composities van bandleden, bewerkt door vaste arrangeurs. De orkestklank is gemodelleerd naar de achttien musici die deel uitmaken van de vaste bezetting en heeft hierdoor een uniek karakter en een eigen identiteit. Het bijzondere aan het concert in JazzCase Dommelhof is de samenwerking van het JOC met trompettist Bert Joris.
20.30u, Tickets €10,00

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: