Masterclass podium-kunsten en technologie

Nieuwe technologieën zijn de laatste decennia een integraal deel van onze leefwereld geworden. Nieuwe media en ontelbare applicaties hebben een impact op zowat elk aspect van onze samenleving. Dus ook op de podiumkunsten. Tijdens een TAKT-Masterclass op 25 en 26 oktober vertellen kunstenaars/zieners over de impact van technologie op de samenleving en op hun specifiek werk. Gasten zijn ondermeer ritueel theatermaker Wayn Traub-Petrus (BE), multimedia-artiest Marcel Li Antunez (ES) en danser-choreograaf Jean-Marc Matos (FR). Meer info op Masterclass TAKT.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: