‘Oscar and the Wolf’ op AbsiNt Unplugged

Op zaterdag 6 oktober nemen de AbsiNt-ers het atrium over voor hun Unplugged-concerten. AbsiNt heeft ditmaal z’n oor laten vallen op 2 solo-muzikanten en een band om U tegen te zeggen. Eerste naam op de affiche is ‘Nevada Fellow’ met Ruben Focketyn (zoon van Frank). Hij viel AbsiNt op tijdens de preselecties van Humo’s RR, en veroverde meteen zijn plaats in de programmatie. De ‘Man from the South’ Paul Van Hulten combineert een krachtige stem met inventief gitaarspel, wat resulteert in prachtige songs met een dikke laag melancholie.

Afsluiten doen we met ‘Oscar and the Wolf’. Hun nieuwe mini-album ‘Summer Skin’ ontstond in een Lommelse kerk met niemand minder dan Robin Proper-Sheppard (The God Machine en Sophia). Hun unieke sound bracht hen concerten in Londen, Parijs en Amsterdam. Ze stonden op affiches van festivals als Pukkelpop en deden voorprogramma’s van grootheden als Lou Reed en Ben Howard.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: