Jazzcase: Peter Hertmans Quintet

Op donderdag 18 oktober staat het Peter Hertmans Quintet op de planken in Dommelhof. In deze band omringt gitarist Peter Hertmans zich met zijn geliefkoosde musici. De prachtige sound van Steven Delannoye op sax wordt aangevuld met het verfijnde pianospel van Nicola Andrioli, de soulmate van Philip Catherine. Dit jonge en vurige duo wordt ondersteund door de rustige volle bas van Jos Machtel en de melodische drums van Marek Patrman. Hertmans’ gitaar sluit de ene keer aan bij de voicings van Nicola, de andere keer bij de wervelende lijnen van Delannoye. De composities van Hertmans vormen de rode draad in deze band. Een echte ‘coup de coeur’ van Peter Hertmans in Dommelhof.

Tickets: 10,- euro – Dommelhof Neerpelt 011/80.50.02
Aanvangsuur: 20.30u.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: