Lezebezeboekendag op zondag in Dommelhof

De zesde editie van de LezeBezeBoekendag vindt plaats in Dommelhof op zondag 21 oktober van 12.45u tot 17.15u. Lezebezeboekendag is een organisatie van de Noord-Limburgse bibliotheken met tal van workshops en voorstellingen gelinkt aan boeken. De bibliotheken bieden kinderen van 3 tot 12 jaar  een wonderlijke namiddag. rond lezen, koken, strips tekenen, vertellen, theater… en als slot de voorstelling ‘De Zuurtjes’, over twee ongezellige broers. Het volledige programma kan je bekijken op www.lezebezeboekendag.be.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: