Samhain op 31 oktober in Dommelhof

Op woensdag 31 oktober vindt de vierde editie van Samhain plaats op het Domein Dommelhof. Samhain is een ritueel nieuwjaarsfeest, waarmee de Kelten de overgang van de zomer naar de winter vierden. Het thema ‘Schaduw’ vormt de inspiratiebron voor een nocturne waarbij jong en oud worden meegenomen op een mysterieuze reis doorheen Klankenbos richting kanaal, met beklijvende acts van Capilla Flamenca, Vélotronix, Cadence, Toverspel, De Piccolo’s, Jeugdkoor Kiliana, Vital Schraenen, Logos Foundation, Champ d’Action, Pieter van den Bosch, Babelouze, ‘tAkkoord, Remork, La Fanfare du Roi Boudin, Bert Bernaerts, Nohemi Barriuso, Frank Bölter, Imago Tijl en Voixlà.

Samhain is een tweejaarlijks initiatief van Musica, Impulscentrum voor Muziek en Provinciaal Domein Dommelhof, in samenwerking met MET-X en Luc Mishalle, met de steun van de gemeente Neerpelt.
We verwachten u omstreeks 20.00 uur in het Provinciaal Domein Dommelhof om samen Samhain te vieren en ons te laten betoveren door vuur, muziek en spektakel. Toegang is gratis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: