Cobra.tv op bezoek in Dommelhof

Cobra.tv komt vrijdagnamiddag in Dommelhof een opname maken van het werkproces van de dansvoorstelling GIRLS van Ugo Dehaes. GIRLS is een adaptatie van de voorstelling WOMEN die Ugo vorig jaar maakte en waarin hij werkte met 8 volwassen danseressen. Voor GIRLS selecteerde hij 8 jongeren tussen de 8 en 12 jaar. Deze week vindt er een intensieve werkweek met deze jongeren plaats in Dommelhof, in het kader van de TAKT-werking. De voorstelling GIRLS gaat te zien zijn op 20 april in Dommelhof.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: