Freaky Age, Landfill, Fool’s Delirium

Op vrijdag 9 november vanaf 20u15 komen de mannen van Decibelz nogmaals met een stevige affiche aandragen. Deze keer staan volgende acts op het programma: Freaky Age, Landfill, en Fool’s Delirium.
Topact die avond is uiteraard Freaky Age (Ternat). Zij lieten voor het eerst van zich horen tijdens de Rock-Rally editie van 2006, waar de toen nog zeer jonge snaken (gemiddelde leeftijd van 14 jaar – vandaar ‘Freaky Age’) het met hun melodieuze Indie-Rock tot de finale schopten. Hun eerste single ‘Time is Over’ (EP, 2007) werd gretig opgepikt en veroverde terecht een stek in de Belgische hitlijsten. Al in 2008 stonden ze weer te bli…nken in diezelfde hitlijsten, dit keer met het geweldige ‘Where do we go now’, de eerste single uit hun eerste langspeler (Every Morning Breaks Out). Twee albums, 6 singles en meer dan 120 festivals later (oa Pukkelpop, Les Ardentes, South by Southwest (US)), staat de groep om de laatste Decibelz-editie van 2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: