Europees circustalent in Dommelhof

Deze week staat Dommelhof in het teken van de selectieweek van CircusNext. Dat is de opvolger van het vroegere Jeunes Talents Cirque, een Europees project ondersteund door de Europese Commissie. De hele week zullen artiesten nieuwe projecten voorstellen aan een internationale jury. Twaalf projecten zullen worden voorgesteld, en de jury moet daar 5 laureaten uit kiezen. Deze laureaten krijgen gedurende een jaar steun van CircusNext. Op die manier hoopt men dit nieuw talent een kans te geven om een creatie te maken en deze te laten doorstromen binnen heel Europa. In Dommelhof zullen deze week artiesten te zien zijn uit Spanje, Finland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Zweden, Denemarken, Israël, Mexico en Brazilië. Het belooft voor deze artiesten een spannende week te worden…
Vroegere laureaten van dit circuit hebben geregeld gespeeld op onze festivals. Benieuwd wat er deze keer zal tussen zitten….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: