JazzCase: Jeroen van Vliet

Op donderdag 15 november vanaf 20u30 staat Jeroen van Vliet op het jazzpodium in Dommelhof. Het is niet de eerste maal dat we pianist Jeroen van Vliet te gast hebben in JazzCase. Deze keer eerst solo en na de pauze met Bram Stadhouders op gitaar en Etienne Nelissen op percussie. Het trio brengt nieuwe stukken van de hand van Van Vliet en Stadhouders. Er wordt geïmproviseerd met sounds, texturen, ritmische ideeën en structuren die ter plekke ontstaan.

U mag zich verheugen op gelaagde stukken en broeierige improvisaties, waarbij de ruimtelijke gitaar- en elektronische geluiden mooi samenvloeien met de akoestische piano en het grote palet aan percussiegeluiden. Onweerstaanbaar word je als luisteraar meegenomen op het avontuur van het verhaal, de moderne elektronische klank, de soms klassieke klank van de piano, het ingenieuze geritsel en de sonore geluiden.

Jeroen van Vliet (solo piano).

Jeroen van Vliet (piano), Bram Stadhouders (gitaar & elektronische geluiden), Etienne Nelissen (drums).

– Plaats: Provinciaal Domein Dommelhof, Toekomstlaan 5, Neerpelt
– Tickets: 10,- euro – Dommelhof Neerpelt 011/80.50.02
– Aanvangsuur: 20.30u.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: