Laureaten van CircusNext bekend

Vorige week vond in Dommelhof de selectieweek van CircusNext plaats. Dat is een prestigieuze wedstrijd voor Europees circustalent. Een internationale jury beoordeelde de prestaties van de jonge artiesten en selecteerde uiteindelijk vijf laureaten die gedurende een jaar Europese steun kunnen genieten. Het gaat om de volgende gezelschappen:  Oktobre, Iona Kewney, Sisters, Cie Nuua, La boca abierta. Deze laureaten vertegenwoordigen ook een representatieve doorsnede van wat de hedendaagse circuskunsten te bieden hebben: kruisbestuivingen tussen moderne dans en circus (Iona Kewney), magie nouvelle (Oktobre), originele objectmanipulatie (NUUA), grensverleggende acrobatie (Sisters) en hedendaagse clownerie (la boca abierta).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: