Jan Martens werkt nieuwe dansvoorstelling af

Jan Martens komt de laatste hand leggen aan zijn nieuwe dansvoorstelling in Dommelhof, vlak voor de première op 5 december in CC De Warande (Turnhout). De voorstelling staat in Dommelhof op TAKT#10 op vrijdag 11 januari 2013. Hou deze datum alvast in het achterhoofd!

Jan Martens brengt een ode aan de liefde, een lofzang op een van de meest hartverwarmende genres in de kunst: het liefdesduet. Het eerste deel, ‘a small guide on how to treat your lifetime companion’, biedt een tedere inkijk in een intieme relatie. Een man en een vrouw dansen letterlijk huid aan huid. Het tweede deel, ‘sweat baby sweat’, vertelt het verhaal van een levenslange liefdesrelatie waarin loslaten en opnieuw vastgrijpen het ritme bepalen. Beide duetten zijn ook als tweeluik te zien onder de noemer To Love Duets.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: