Vormingsweekend van Circuscentrum

Op zaterdag 1 en zondag 2 december vindt in Dommelhof opnieuw een cursus plaats ‘Begeleider in de Circuskunsten’. Tijdens deze cursus leren deelnemers enerzijds enkele belangrijke circusvaardigheden zoals acrobatie, evenwicht, jongleren, spel en theater. Anderzijds leren ze deze vaardigheden over te brengen op kinderen, jongeren en volwassenen.

De cursus is bedoeld voor +18-jarigen die een aantal basistechnieken willen leren beheersen en deze willen kunnen overbrengen op kinderen, jongeren en volwassenen. Van circusbegeleiders wordt niet verwacht dat het topartiesten zijn. Het pedagogisch aspect staat centraal. Begeleiders kunnen na de cursus circussessies geven aan allerlei doelgroepen in het jeugdwerk, buurtwerking, sportclubs, deeltijds of kunstonderwijs, sociaal-artistieke projecten en in de profit sector.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: