Flamenco, jazz en klassiek

Op zaterdag 8 december om 20u staat het Spaanse trio Jerez Texas op het podium in Dommelhof. Jerez Texas brengt muziek met de vurigheid van flamenco, de vrijheid van jazz en de elegantie van klassieke muziek. De groep bestaat uit flamencogitarist Ricardo Esteve, klassieke cellist Matthieu Saglio en jazzslagwerker Jesús Gimeno.

In de Spaanse krant El Pais lezen we:

‘De muziek van Jerez Texas is een klein of groot mirakel, afhankelijk van het standpunt dat men inneemt. Het genre van de muziek zou men een heel leven lang kunnen horen. Het is geen flamenco, noch jazz, zelfs geen flamenco-jazz, het is iets anders wat moeilijk te omschrijven is, want er bestaan geen woorden voor het omschrijven van een droom.’

Deze concertavond wordt gekoppeld aan de uitreiking van de Cultuurprijs van de gemeente Neerpelt.

Tickets 12,50/10 euro
Tel 011/805002

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: