dans op TAKT#10

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 januari presenteert Dommelhof TAKT#10. Dat is een mini-festival waarbij een aantal creaties getoond worden die doorheen het jaar binnen de werking van TAKT-Dommelhof gemaakt zijn. De 10-de editie van de TAKT-festivals focust op dans.

Op vrijdag 11 januari staan Ula Sickle en Jan Martens op het programma. Op zaterdag 12 januariĀ tonen Thomas Devens en Georgia Vardarou/Salva Sanchis/Marc Vanrunxt hun creatie. Uitgebreide info vindt u op de TAKT-pagina.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: