Uitnodiging première circusvoorstelling

Op vrijdag 8 februari om 20u15 vindt in Dommelhof de première plaats van de familievoorstelling ‘Le Passage’ van het Belgische circusgezelschap Carré Curieux. Dit prachtig circustheater toont een jongleur en diabolospeler die op zoek gaan naar de sporen die ze achterlaten in het leven… Verwacht je aan een stroom van verbeelding, emoties en circustechnieken.

De première wordt gepresenteerd in het kader van de 17de éénwielerconventie in Dommelhof. Deze conventie is het jaarlijks terffen van circusjongeren uit alle circusateliers in Vlaanderen. Uiteraard komt het éénwieleren aan bod met ondermeer behendigheidsproeven, wedstrijden en éénwielerbasket. Maar ook andere circustechnieken zoals acrobatie, jongleren, goochelen, … staan op het programma.

Tickets voor ‘Le Passage’ van Carré Curieux kosten slechts 5 euro. Reserveren kan via 011/805002.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: