STROOM op zoek naar talent

Het subsidiereglement STROOM van de provincie Limburg heeft als doel beloftevol creatief talent te ondersteunen en zo een creatief klimaat in Limburg te ontwikkelen. Verschillende leertrajecten komen in aanmerking, zowel in binnen – als buitenland. Voorwaarde is dat de vorming de creatieveling professioneel vooruit helpt. Voorts kan je ook een aanvraag indienen voor de ontwikkeling of onderzoek naar de haalbaarheid van een project. Er worden dit jaar twee oproepen georganiseerd. Voor de eerste ronde betekent dit dat de aanvragen voor 15 maart ingediend moeten worden. Voor meer info over de aanvraagprocedure, het reglement en het overzicht van gesubsidieerden uit het verleden kan je terecht op http://www.stroomlimburg.be . Meer info: Luc Flipkens, luc.flipkens@limburg.be of 011 23 75 34

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: