Jazzcase: Simon Blaser Consort

Op donderdag 21 februari presenteert JazzCase een concert van het Samuel Blaser Consort. Blaser, die zich tussen New York en Berlijn beweegt, is een exponent van de opkomende nieuwe talentvolle generatie jazzmuzikanten. Als winnaar van de Benny Golson Prijs musiceerde Blaser in uiteenlopende bigbands. Ongebruikelijk in zijn muziek is de vermenging van renaissance en barok-getinte invloeden met jazz-improvisaties. Het concert wordt voorafgegaan door een klasconcert van de jazzmuzikanten van NIKO om 19u.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: