Benefietconcert voor Child Help

In de tentoonstelling van Zjuul Devens, die momenteel loopt in Dommelhof, combineert de kunstenaar zijn eigen artistiek werk met reportagewerk dat hij maakt in Oost-Afrika in opdracht van ‘Child-Help’. In het kader van dat werk voor ‘Child-Help’ geeft Zjuul op vrijdag 22 december een toelichting bij de werking van deze organisatie. Daarna volgt een benefietconcert. Reinhilde Weytjens heeft een prachtige improvisatie gezongen bij een filmpje van Zjuul: Karibu [=welkom]. Met Koen Evens als pianist (en componist) realiseerde Zjuul Devens enkele video’s. Zowel Koen en Reinhilde zullen muzikaal reageren op de documentaire foto’s van Zjuul.

De toelichting bij ‘Child Help’ start om 19u30.
Het benefietconcert begint om 20u15 in de Zwarte Doos (10 euro).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: