Melodie van een reiziger

Op zaterdag 23 februari om 20u15 vertolkt Evi De Jean haar muzikaal verhaal ‘Melodie van een reiziger’ in Dommelhof. Evi De Jean wordt geroemd om haar warme zangstem en haar verhalen die uit het leven gegrepen zijn. Haar theater- roadmovie bestaat uit een smeltkroes van humor, ontroering en authenticiteit. Kwetsbaar en oersterk. Het publiek maakt samen met Evi en haar muzikanten een treinreis van Amsterdam naar Antwerpen. Van de stad waar ze nu thuis is naar de stad waar ze vroeger haar moeder verloor. Een terugreis die tegelijkertijd ook een heenreis is. Evi staat op het punt zelf moeder te worden… Een zintuiglijk en rauw muzikaal verhaal over ouder worden, loslaten en leven geven. En bovenal over voluit leven! Live begeleid op vijftien instrumenten, met filmische muziek én ritmische filmbeelden.

Organisatie: Zwarte Doos
Tickets 10/12,50 euro

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: