Zebracinema: Killer Joe

Op dinsdag 12 maart om 20u15 wordt de film ‘Killer Joe’ gedraaid in Dommelhof. Wanneer Chris door zijn eigen moeder wordt bestolen van een lading coke, blijft hij achter met een forse schuld van zesduizend dollar. Samen met zijn vader bedenkt hij een plan om zijn moeder te laten vermoorden en haar levensverzekering te kunnen opstrijken. Entree Killer Joe: een huurmoordenaar die overdag politierechercheur is. Killer Joe is gek, gewelddadig, vol dreiging en zwarte humor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: