Circuit X: Pieter en Jakob Ampe

Circuit X geeft jong talent een podium, en is een kwaliteitslabel voor verrassende voorstellingen van makers die nog niet zo bekend zijn bij het grote publiek. Zo brengen de broers Pieter en Jakob Ampe
(CAMPO) ‘Jake&Pete’s big reconciliation attempt for the disputes from the past’ op 28 maart om 20.15u in Dommelhof.
Samen maakten de broers deze woordeloze voorstelling over hun broederband en werden hierin gecoacht door Alain Platel. Broers Pieter en Jakob Ampe bestuderen elkaar in deze voorstelling heel nauwgezet, als in een
spiegel. De danser ontdekt zijn stem, de zanger leert zijn lichaam kennen. De broers dansen, zingen, lopen en strijden, maar kunnen vooral niet zonder elkaar. Bovendien is er nog iets wat hen bindt, en wat ze maar al te graag met het publiek delen…en dat is hun voorliefde voor droge humor. Verwacht je aan een speelse voorstelling over broederliefde die je niet onberoerd zal laten.

20.15u, tickets € 5,00 (011/805002)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: