CultuurNoord presenteert Spartacus

Op zaterdag 6 en zondag 7 april presenteert CultuurNoord de indrukwekkende voorstelling ‘Spartacus’ van het Franse gezelschap Théâtre La Licorne. Met de voorstelling ‘Spartacus’ neem je een duik in de meest glorierijke en tevens bloederige periode van Rome. Je neemt plaats op de tribunes van een colosseum, waar in de piste gruwelijke spelen plaatsvinden. Vlak voor je neus vertellen drie acteurs, twee zangers en een dozijn mechanische en gemanipuleerde figuren het prachtige epische verhaal van de gladiator Spartacus die samen met duizend andere slaven vecht voor zijn vrijheid. Wie enkele seizoenen terug Théâtre La Licorne zag met de prachtige voorstelling ‘Bestiaire Forain’, weet dat ze dit op een onvergetelijke manier zullen doen.

Het amfitheater wordt opgebouwd in de Zinnezaal van CC Palethe.
Voor zondag 7 april 20u15 zijn er nog tickets beschikbaar (011/805002).

Kassa: 12 euro – VVK/-26/+55: 10 euro

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: