Zebracinema: Take this Waltz

Op dinsdag 2 april wordt in Dommelhof de film ‘Take this Waltz’ getoond. Je zal maar gelukkig getrouwd zijn, je leven helemaal gepland hebben en dan opeens smoorverliefd worden op je buurman. Wat doe je dan? Dat is het dilemma van Margot (Michelle Williams) een 28-jarige vrouw die al jaren gelukkig is met kookboekenschrijver Lou. Ze hebben het soort huwelijk waar anderen in hun omgeving jaloers op zijn. Maar wanneer ze in contact komt met haar knappe overbuurman Daniel slaat de vonk over. Vanaf dat moment is Margot alles aan het doen om niet verliefd te worden op Daniel. Maar elke keer als hij bij haar in de buurt is, krijgt ze steeds sterkere gevoelens. Ze begint te denken dat Daniel haar grote liefde is, maar Lou kwetsen wil ze ook niet. De uiterst ongelukkige situatie zet zich voort tot ze denkt te weten wat ze wil.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: