Five for the Road

Op zaterdag 6 april om 20u presenteert de Zwarte Doos een concert van ‘Five for the Road’ in Dommelhof. Het gaat een avond vol emotie, poëtische verhalen en intense etno jazz worden. De Mexicaanse componist Luiz Márquez omringt zich met vier top singersongwriters en brengt met hen muziek uit de Mezcalbeweging. Deze beweging, die zich inspireert op de kracht van de natuur, geeft een nieuw timbre aan de term wereldmuziek. De klank is gebaseerd op een versmelting van etnische rootsmuziek met jazz. Traditie en magie gaan hand in hand. Luiz Márquez wordt in dit internationale project bijgestaan door Bruno Deneckere (België), Afée Kaseé (Senegal), Daithi Rua (Ireland) en H.T. Roberts (België).

Tickets kosten 12,50 euro (drankje inbegrepen) en 10 euro voor -25 en +55.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: